de lucruri frumoase nu ne saturam niciodata

marți, 15 ianuarie 2013

2 albume gratuit. e 15 ianuarie


in 2012 am participat la aparitia a doua cataloage importante:

 Florentina Voichi, DIALOG ASUPRA PRIVIRII. Pictura plus un text teoretic exemplar al artistei. justificat de stilul cu totul aparte de a simti pictura si de o pune in opera... pictura si nu pictorita, impune Florentina. Merita citi si vazut de ce. Albumul a fost prilejuit si de expozitia personala care a avut loc la galeria Cuhnia, Mogosoaia.

Mircea Roman, MAGAZIA. este povestea unei idei artistice implinita in ultimii 25 de ani plus frumusetea unei  constructii de autopromovare fara precedent printre artistii nostri. Magazia chair exista, este reala si plina de sculpturi. o expozitie, STORAGE. Prinse in catalog, fotografiile neregizate din magazie sunt "explicate" de confesiuni ale artistului.

cataloagele sunt oferite gratuit in format PDF celor care posteaza un comentariu care sa contina date de contact, obligatoriu si o adresa de e mail verificabila. prin timiterea mesajului se confirma obligatia de a nu distribui mai departe fisierul si de a respecta toate ceritele de copywright pentru intregul catalog. nicio parte, imagine sau text, nu poate fi preluata fara acordul autorilor care detin drepturile de proprietate intelectuala. oferta este valabila pana pe data de 20 ianuarie 2013 si se refera exclusiv  la fisiere PDF care se pot transmite pe email.


Share/Save/Bookmark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu