de lucruri frumoase nu ne saturam niciodata

vineri, 10 august 2012

soba lui aurica





Share/Save/Bookmark

marți, 7 august 2012

tera - cota

atelier mircea roman, piesa de teracota, mai 2012, foto remusandreion
Share/Save/Bookmark

tot rosu!

atelier mircea roman, 24 april 2012. foto remusandreion
Share/Save/Bookmark

duminică, 5 august 2012

gravuri cu teme din grecia antica - cum s-a inventat sportul!

in 2004 au fost expuse in premiera la carturesti. o actiune pe care am organizat-o cu bucurie si cu ambitia lui dorin mihalache si ajutorul lui daniel voinea. acum graavurile sunt pe blog si in colectia dorin mihalache! enjoy!

















Share/Save/Bookmark

tunelul devenit magazie! din istoria unei nebunii artistice! foto marius caraman

tunelul lui mircea roman, pe numele de scena DEZORIENT EXPRES a fost primul pas spre crearea MAGAZIEI. in 2006!!!

sculturi mari, de perete, au fost asezate intr-un spatiu inchis si personalizat exclusiv pentru aceste sculpturi, in care trebuia sa intri pentru a vedea ceea ce este de vazut.


iar sculpturile personaj ale lui mircea roman sunt locuite la randul lor de personaje care isi cauta parca zona de supravietuire sau incearca sa se elibereze de o carapace care le ascunde o parte a personalitatii.
tunelul cuprindea personajele si oamenii, suflete create si suflete traitoare deopotriva, o locuire comuna, o privire reciproca, o simbioza de moment care arata ca sufletul prinde viata de la alte suflete...










magazia, deasemenea aduna oameni si sculpturi, suflete si suflete. iar tunelul facut te indreapta spre tunelul creat, nascut, perpetuu care este calea devenirii fiecaruia... de acasta data, locuirea este permaneneta


Share/Save/Bookmark