de lucruri frumoase nu ne saturam niciodata

duminică, 31 ianuarie 2010

sarbulescu la patrat cu UPDATE!

artamark a vandut in decembrie la licitatia cea mare un tablou al lui Mihai Sarbulescu in seria de Balcicuri cu care s-a deschis licitatia.

lucrarea a fost adjudecata cu 950 de euro desi estimarile erau intre 1200 si 1800 euro.

Moschee la Balcic, ulei pe panza, 50 x 60 cm, semnat si datat dreapta jos, cu creion in pasta M Sarbulescu, datat (20)08 - sunt indicatiile din catalogul Artmark.

aceeasi pictura? (o copie de artist?, o replica extrema) a revenit in ianuarie la licitatia monavissa din 24 ianuarie, prima pozitie din catalog.

Mihai Sârbulescu (n. 1957), PEISAJ LA BALCIC, Peisaj cu minaret la Balcic. Ulei pe pânză, semnat şi datat dreapta jos cu creionul în masa picturală. 60 x 50 cm estimat 2800 lei. de aceasta data nu si-a adjudecat-o nimeni.
 
reproduc lucrarariel asa cum au aparut pe internet la cele doua case de licitatii... cel mai bine mergeti si vedeti lucrarile originale, la expozitii, in atelierele artistilor, la muzee. internetul poate fi o mare pacaleala, cu atat mai daunatoare daca e vorba despre o lucrare pe care doriti sa o cumparati. 



Share/Save/Bookmark

Un comentariu:

  1. Am vazut ambele lucrari.Remus,de ce esti nelamurit de cele doua lucrari.Atatia pictori au facut o teme pana la exasperare pt colectionari.Iti vine sa mai cumperi frumoasa lui Musceleanu pe care o are jumate din populatia planetei...!?

    RăspundețiȘtergere