de lucruri frumoase nu ne saturam niciodata

marți, 20 octombrie 2009

si alte nuduri

un catargi, desen, neadjudecat la artmark desi pretul era minimal, 200 de euro. ciudat. a sarit insa o compozitie de moda veche a  lui ioplit strambulescu - nud culcat s-a cumparat cu 7000 de euro. 

la gold art, doua ciudatenii. Gheorghe Ionescu Sin - un tablou cu doua fete, este evaluat la 7600 - 7700 lei. stranie insa compazitia, fundalul... si iata cum sta un trup de dama in viziunea unui ionescu indescifrabil! pretul: 1900-2000 lei.

in mod staniu, in urmatoarea licitatie alis din 31 octombrie nu este niciun nud. 


Share/Save/Bookmark

artmark in octombrie si trei nuduri
Este extraordinar ca s-a vindut nudul lui Tonitza. Dar nu este un eveniment. A fost adjudecat cu 28.000 de euro.

Totusi cel mai interesant dintre nudurile lui tonitza care au fost pe piata s-a cumparat acum citiva ani de la alis. avel nud-tors, extraordinar decupat si finisat. atunci s-au platit pentru el (pe 19 septembrie 2004) aproape 52.000 de euro. Tot la Alis a mai fost un nud tonitza vandut, in aprilie 2008, cu peste 70.000 de euro. primul ramine dupa parerea mea cel mai frumos, interesant, atragator. pot fi vazute pe site-ul alis.ro la toul vinzarilor. 


Share/Save/Bookmark

incepe

vom scrie despre licitatiile de arta. despre ce se vinede pe piata si pe linga ea. aici va fi mereu o selectie din oferta caselor de licitatii, o selectie comentata. 
Share/Save/Bookmark